Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06 Slider 07

Dr. Perian Cev Elena Zenovia

Medic specialist gastroenterologie
Doctor în știinte medicale

       Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara, Facultatea de Medicină Generală în anul 2000, a urmat apoi pregătirea în specialitatea gastroenterologie la prestigioasa instituție de formare în gastroenterologie: Institutul Regional de Gatroenterologie ”Octavian Fodor” Cluj Napoca. Pe parcursul perioadei de pregătire a obținut competența în ecografie generală și endoscopie digestivă și s-a înscris la doctorat sub conducerea Profesorului Dr. Oliviu Pascu.
       În 2010 a obținut titlul de doctor în medicină prin distincția ”Cum Laude” cu teza: Prevalența enteropatiei glutenice la pacienții cu diabet zaharat tip 1 la Universitatea de medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, Cluj Napoca.
       Este membră a Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie și a Societății Europene de Endoscopie Digestivă prin intermediul căreia urmează stagii de specializare în ecoendoscopie și endoscopie digestivă terapeutică și intervețională în Belgia. Este un medic dinamic într-o continuă formare profesională prin absolvirea a numeroase cursuri postuniversitare atât în țară cât și în străinătate în domeniul gastroenterologiei.
       S-a axat în mod deosebit pe diagnosticul şi tratamentul bolilor tubului digestiv și pancreatice dar și în domeniul hepatologiei cât și în urmărirea și monitorizarea pacienților cu boli hepatice cronice, pancreatice sau gastro-intestinale cronice deja diagnosticate.

 
 

Galerie foto

 
mai mult

Parteneri

     

Contact

Centrul Medical Dr. Cev
Strada Făgăraș nr. 3,
305500 Lugoj, Jud. Timiș

Telefon: 0256 358617
Fax: 0356 459271
Email: cm_dr_cev@yahoo.com