Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06 Slider 07

Dr. CEV Pavel

Medic primar otorinolaringologie

       Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara, Facultatea de Medicină Generală în anul 1974, urmează apoi să lucreze pe o perioadă de 5 ani ca și medic stagiar şi medic de familie la țară timp în care acumulează o vastă experiență practică fiind extrem de devotat profesiei și dedicat pacienților.
       Din 1981 urmează pregătirea în specialitatea ORL pe o perioadă de trei ani la Institutul ORL Prof ”Doru Hociotă” București și Clinica de ORL Timișoara, fiind confirmat în 1984 ca medic specialist ORL.
       Lucrează în specialitatea ORL la Spitalul Orășenesc Ineu, apoi la Spitalul Municipal Lugoj ca și medic primar unde are o activiate fructuoasă în sfera chirurgiei ORL.
       În 1997 înființează Centrul Medical Dr. Cev inițial cu profil ORL și Pediatrie iar ulterior dezvoltă ambulatoriile de specialitate și centrul de protezare auditivă în colaborare cu firma Audi Nova.
       Are o vastă experiență în domeniul hipoacuziei la copii și adulți cât și în protezare auditivă. Activitatea sa se axează pe depistarea și tratarea bolilor din sfera ORL în special a patologiei otice, rino-sinusale şi faringo-laringiene.

 
 

Galerie foto

 
mai mult

Parteneri

     

Contact

Centrul Medical Dr. Cev
Strada Făgăraș nr. 3,
305500 Lugoj, Jud. Timiș

Telefon: 0256 358617
Fax: 0356 459271
Email: cm_dr_cev@yahoo.com